FeelGoodTrophy

Epos Golf Travel

Experts in golftoerisme

Epos Golf Travel

Ons agentschap, dat in 2010 is opgericht, is lid van Türsab. Naast de diensten voor Europese en andere golfgasten, verzorgt het ook vliegtickets en dagelijkse excursies.

Je krijgt de service van ons ervaren verkoopteam en ons behulpzame operationele team dat efficiënte transfer- en pendeldiensten aanbiedt.

Antalya, met zijn prachtige natuurlijke landschappen, sfeer vol geschiedenis en warme gastvrijheid, is niet alleen een paradijs voor strand- en zonvakanties, maar ook voor golfliefhebbers. Ons reisbureau is opgericht in 2010 en lid van de Vereniging van Turkse Reisbureaus (TÜRSAB). We zijn er om je de unieke ervaring van Antalya's golftoerisme te bieden.

Expertise in golftoerisme:

Ons reisbureau is gespecialiseerd in golftoerisme in Antalya en biedt diensten aan met een toegewijd team van experts. Zorgvuldig geselecteerde tours worden uitgevoerd met professionele gidsen op de meest prestigieuze golfbanen in de regio. Geniet van een onvergetelijke golfervaring te midden van de unieke natuurlijke schoonheid van de golfbanen van Antalya, omgeven door weelderig groen.

https://eposgolf.com/