FeelGoodTrophy

Thrivea

Gezonde bieren voor sportliefhebbers

Thrivea

Het begon met een Ironman...

Het verhaal van Thrive begint met een groep vrienden die zichzelf een van de grootst mogelijke sportieve uitdagingen had gesteld: een volledige Ironman triatlon. Jeetje. Maar Ironman zegt dat alles mogelijk is en ze hadden gelijk. We zijn allemaal met succes gefinisht!

Tijdens de training hadden we echter één groot probleem. Als Belgen houden we van bier en er gaat niets boven een koud biertje na een zware training. Helaas gaan sport en alcohol niet goed samen. Balen.

... en eindigde met een biertje.

Wat we wel nodig hadden, was goede voeding met de juiste combinatie van proteïnen en koolhydraten. Dus kregen we recovery shakes met chocoladesmaak, gevolgd door alcoholvrij bier. Niet echt een smakelijke mix.

Dus vroegen we ons af. Wat als er een verfrissend bier zou bestaan om van te genieten na het sporten, met de juiste voeding voor je herstel? Het kostte ons meer dan een jaar en een team van innovatieve brouwers en wetenschappers, maar het is ons gelukt. Met Thrive zijn we erin geslaagd om 's werelds 1e echte sportbier te creëren.

En het beste van alles? Het smaakt geweldig. Maar oordeel vooral zelf.

https://www.thrivebeer.com/