FeelGoodTrophy

Spyder Wheelz

Stoer, Duurzaam & Elektrisch Rijden

Spyder Wheelz

Welkom bij Spyder Wheelz, de producent én groothandel van stoere en innovatieve tweewielers. Onze E-Choppers, E-Fatsteps en andere duurzame voertuigen worden geleverd aan onder andere tweewieler speciaalzaken, verhuur evenementenlocaties en vakantieaccommodaties. Omdat wij produceren onder Europese productaansprakelijkheid regels ben je bij ons verzekerd van kwaliteit en veilige rij-ervaringen.

Over ons

Als pionier in de e-chopper markt is Spyder Wheelz in december 2017 opgericht. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot de E-Chopper marktleider van Europa. Zowel in B2B verkoop als het in consignatie plaatsen op vakantieparken en bij hotels.

Onze stoere en duurzame elektrische choppers zijn een ideale investering als groen en uniek alternatief op bestaande
verhuurproducten zoals bijvoorbeeld de Solex. Tevens zijn ze een geweldige aanvulling op ieders activiteitenaanbod of evenementenlocatie.

Met een hoofdkantoor in Houten, een eigen verhuurpunt en winkel in Zandvoort en diverse service partners in binnen- en buitenland bedienen wij in Nederland een landelijk dekkend netwerk en bedekken wij steeds meer in Europa. Spyder Wheelz heeft sinds 2021 haar businessmodel ook in andere Europese landen uitgerold met als doel Europees E-
Chopper marktleider te worden. Kortom Spyder Wheelz is jouw “Home of the E-Chopper”.

ONZE MISSIE

Bij Spyder Wheelz richten we ons op de zakelijke markt als onze belangrijkste doelgroep. Onze missie is om stoere en duurzame elektrische voertuigen aan te bieden die bedrijven kunnen verhuren en verkopen aan eindgebruikers, voornamelijk in de leisure sector, voor groepsevenementen en activiteiten. We geloven dat stoer en duurzaam hand in hand kunnen gaan. Onze innovatieve e-choppers zijn speciaal ontworpen om de mobiliteitservaring van de eindgebruikers te verbeteren en tegelijkertijd milieuvriendelijk te zijn. We streven naar energiezuinige oplossingen die bijdragen aan een groenere toekomst voor stedelijk en buitenstedelijk vervoer. We begrijpen het belang van comfort en gemak voor onze zakelijke klanten en streven ernaar hen te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service.
Met onze missie willen we anderen inspireren om te kiezen voor duurzaam vervoer en bij te dragen aan een schonere, gezondere en meer verbonden wereld, vooral in de leisure sector. We bouwen langdurige relaties op met onze zakelijke partners op basis van vertrouwen en wederzijds voordeel, en werken samen aan het bevorderen van duurzaam vervoer en het creëren van unieke en plezierige ervaringen voor eindgebruikers. Wij verkopen niet alleen een product, maar een beleving. Wij streven er naar om onze klant zo goed mogelijk op weg te helpen haar doelen te bereiken.

 

https://spyderwheelz.com/