FeelGoodTrophy

Regnum

Leef het Goede Leven

Regnum

Regnum Carya is een eersteklas all-inclusive Resort Hotel aan de Middellandse Zeekust in Turkije en biedt luxe voorzieningen voor zowel volwassenen als gezinnen met kinderen. Met een wit zandstrand en omgeven door een dennenbos verspreid over 1.000.000 vierkante meter, beschikt het resort over 612 kamers met verschillende kamercategorieën, waaronder de elegante Crown Villa, luxe villa's met privézwembad, swim-up kamers, familiekamers, suite kamers en meer.
Het resort biedt een zomer- en winterconcept met een breed scala aan keukenopties, bars en een verscheidenheid aan activiteiten, sport- en entertainmentopties. Regnum Carya heeft ook een eigen 18-holes golfclub, een congrescentrum waar in 2015 de G20 werd gehouden en FIFA-standaardvoetbalvelden voor voetbalkampen.
Regnum Carya biedt een all-inclusive premium ervaring met uitzonderlijke shows, exclusieve feesten, verwarmde en golfzwembaden, een kinderclub en nog veel meer. Kom en ontdek de wereld van luxe en ontspanning in Regnum Carya.

 

https://www.regnumhotels.com/en/