FeelGoodTrophy > Concept
Concept

Wat is het?

 

Golf competities

De Shine Feel Good Golf Competitie waarvan de Feel Good Golf Trophy een onderdeel is, is één van de grootste en populairste golfwedstrijden in België voor clubleden. Meer dan 30 wedstrijden in even veel golfclubs in België. De wedstrijden zijn voorbehouden voor de clubleden, sponsors en genodigden. De wedstrijd is een single stableford die wordt gekenmerkt door een groot gehalte aan Feel Good animaties en degustaties.

 
 

Feel Good Club

Dit is een club voor personen die houden van het goede leven en die wij producten en diensten aanbieden om hun joie de vivre gehalte naar een hoger niveau te brengen. Kortom van Feel Good naar Feel Great zodat zij zich de Feel Greatest voelen.

Geïnteresseerden kunnen aanwezig zijn als member, partner of investor.

 
 

Leden voordelen

De Feel Good Trophy is een serie events op specifieke data. De Feel Good Club is een overkoepelend membership van mensen die streven naar "Feeling Good" all the time.

Men moet geen golf speler zijn om lid te zijn van de Feel Good Club - iedereen is er welkom, spelers en niet spelers. Belangrijkste is "zin te hebben in het leven, op de meest comfortabele manier ooit".

Voel je je aangesproken? Dan ben je van harte welkom!

 
 

Loyalty Club

De Feel Good Loyalty Club is een overkoepelend membership van mensen die streven naar "Feeling Good" all the time.

We bieden onze leden hoogwaardige exclusieve voordelen aan die niet louter met geld te koop zijn maar zorgvuldig geselecteerd zijn.

 
 

Bereik premium mensen

Via de Feel Good Trophy en de Feel Good club bereiken merken en professionals ook een belangrijk economisch publiek. We gaan uitermate respectvol om met privacy en exclusiviteit en staan open voor merken, producten en diensten die een aantoonbare meerwaarde  hebben naar onze community.