FeelGoodTrophy

Kom ons bezoeken in onze Feel Good Trophy Village


In maart 1987 richtte de familie Jottrand een coöperatie op om de boerderij van het kasteel, die in slechte staat verkeerde, en 50 hectare land in de valleien van Orneau en Ligne te kopen. Er werd een bouwvergunning verleend voor de aanleg van een golfbaan. Dit werd goedgekeurd door de gemeenteraad in augustus, toen de eerste spades werden gebruikt voor de aanleg van de putting green en pitch & putt greens.

 

In september werden vijfhonderd aandelen te koop aangeboden als inschrijfgeld. Elk aandeel vertegenwoordigde een bijdrage aan de bouw van de faciliteiten. Een klein team werkte aan de aanleg van de baan als het weer het toeliet en in de gebouwen als het slecht weer was.

Tijdens de winter sloegen de eerste leden gratis ballen op de driving range... zolang ze ze maar opraapten. 100 leden sloten zich na de eerste winter bij de club aan. In de lente van 88 werd er een clubhuis gebouwd in de boerderij (nu de pro-shop). Wedstrijden op de driving range en daarna op de pitch & putt begonnen in juni 88. Het was slechts een voorwendsel om elkaar te ontmoeten en te leren kennen.

De eerste 4 holes van de baan werden in de herfst gespeeld en de volgende 5 werden halverwege het volgende jaar geopend.

Meer...

Datum

2024-06-23

Kaartje

rue Emile Pirson, 55 5032 Mazy
no data

Sfeer foto's