FeelGoodTrophy

Winge Golf & Country Club, zoveel méér dan een golfclub


Winge Golf, gelegen in het prachtige heuvelachtige Hageland, is trots op zijn lange geschiedenis. Sinds de oprichting in 1988, is Winge Golf uitgegroeid tot een vaste waarde in Vlaanderen. Sinds 2011 werkt Winge Golf nauw samen met Damme Golf en dit heeft geleid tot tal van nieuwe investeringen, met als paradepaardje het nieuwe clubhuis, ontworpen door het prestigieuze architectenbureau Robbrecht en Daem. Naast dit pareltje van een clubhuis, dat perfect integreert in het bestaande landschap, zal de golfer gebruik kunnen maken van toonaangevende oefenfaciliteiten.

Voor Winge Golf & Country Club breekt er dus een nieuwe fase aan. We willen een echte thuis zijn voor onze bestaande en nieuwe leden, voor de ervaren als de beginnende golfer, voor men als ladies, voor onze bezoekers, voor jong en minder jong,….. Ons dynamische en klantvriendelijke team zal u met veel plezier ontvangen.

Daarnaast bieden de nieuwe faciliteiten alle mogelijkheden om bedrijven te ontvangen en business events te organiseren. Ook onze business club biedt een modern en positief netwerk aan ondernemers en bedrijven, en dit vanuit een gemeenschappelijke passie, nl. het golfspel.

Meer...

Datum

2024-09-01

Kaartje

Leuvensesteenweg 254, 3390 Tielt-Winge
no data

Sfeer foto's