FeelGoodTrophy
Blog

Feel Good Trophy Blog


Kempense Golfclub

Kempense Golfclub

We konden voor de 2de keer genieten van een namiddagje golf.
30.07.18
Categorie: Nieuws

Afgelopen zondag vond alweer een wedstrijd van de Shine Feel Good Golf Trophy plaats in de Kempen. Wij konden daar niet ontbreken om onze DS7 Crossback en DS Store Kempen voor te stellen aan de deelnemers en hun supporters.

Ook nu schitterde de DS7 Crossback onder de zon in de prachtige natuur op de green field. Net als de golfschoenen van de deelnemers trouwens, want hun schoenen en andere lederwaren werden gepoetst door Mr. Shine, Jan Klaps, organisator van dit golftornooi.

Blij dat we met de golfclub en de leden kennis mochten maken. Ook nu mochten we weer een aantal deelnemers verblijden met leuke DS-prijzen en één gelukkige winnaar kan binnenkort genieten van een testweekend met de DS7 Crossback.

 

Lilse Golf & Country Club

We beleefden gisteren een gezellige zondagnamiddag en avond op de Lilse Golf & Country Club. Groep Verellen, meer bepaald DS Store Kempen ondersteunde het evenement op de 9-holes golfbaan.

De deelnemers hebben genoten van een warme en fijne golfdag en de winnaars konden ’s avonds extra ‘shinen’. Alle deelnemers mochten hun lederwaren laten behandelen door Mr. Shine, dhr. Jan Klaps, naamsponsor en organisator van het Feel Good Shine Golf Trophy tornooi. Daarnaast was er nog een leuke bij-wedstrijd, in plaats van ‘closest to the pin’, werd er een ‘closest to the Filou’ gehouden, waarvan de winnaar tot op 0,38m wist te putten. Niemand minder dan Victor, een uiterst geëngageerd lid van de Lilse Golf, die zelfs een straat naar zich liet vernoemen op de golfclub, won deze wedstrijd.

De Byzantijns gouden DS7 Crossback stond vlakbij de green van de laatste hole te blinken in de zon. Wij schonken een van de deelnemers een testweekend met de DS7 Crossback. Een koppel dat binnenkort in het huwelijksbootje stapt, proficiat! En binnenkort stappen ze ook nog eens in de Spirit of Avant-Garde en Franse Haute couture wanneer ze met de DS7 Crossback rondrijden, hun geluk kan niet op!

Na de prijsuitreiking lieten we de luxe bbq nog smaken en hebben we de leden van de Lilse Golfclub beter leren kennen, echt een gezellige club kunnen we daaruit besluiten! Bedankt voor de fijne ontvangst, Nienke en haar leden!

Tags: No tags